Produk yang menceriakan hari anda

Keutamaan kami adalah memberi sesuatu yang terbaik kepada anda dengan menitikberatkan kualiti, bukan sahaja dari segi barangan, tetapi impaknya kepada persekitaran.

Kami juga ingin memberikan suatu nilai yang dapat memudahkan kehidupan seharian, menjimatkan ruang dan masa, menyelesaikan sesuatu masalah, dengan solusi yang dapat kami tawarkan, untuk anda.

Bahan yang dipercayai menyumbang kepada persekitaran yang lebih baik.

Keselamatan adalah ciri yang paling penting sebagai keutamaan kami.  Keselamatan produk kami bermula dengan bahan-bahan mentah yang selamat digunakan, dengan penggunaaan mengikut piawaian antarabangsa.  Sama ada organik atau sintetik, setiap bahan mempunyai kadar selamat dan tidak selamat masing-masing. Oleh kerana itulah kami menggunapakai piawaian antarabangsa bagi menentukan tahap selamat setiap bahan mentah.

Kami menilai kesan bukan sahaja kepada pengguna, malah kesan kepada haiwan dan juga alam sekitar.Kami komited untuk memastikan persekitaran yang lebih baik kepada generasi akan datang.

Skin irritation test
Inhalation test

Keterlibatan dalam kecemerlangan

Kami percaya komitmen berterusan kami didalam kecemerlangan hendaklah didasari dengan sesuatu  yang perlu kami patuhi. Oleh kerana itu, setiap aktiviti syarikat mempunyai tatacara tersendiri mengikut standard yang telah ditetapkan.

Pengalaman menyertai pameran antarabangsa dan penyelidikan pasaran luar negara memberikan sesuatu pengetahuan yang sangat berharga, mengenai citarasa masyarakat setempat yang sangat penting untuk diambilkira, pembungkusan dan pelabelan,pemasaran produk dan sebagainya.Semua ini digabungkan, akan memberikan suatu impak kepada penerimaan produk kepada masyarakat tempatan.Dan pengetahuan inilah yang memberikan nilai dan imej kepada produk lami di pasaran.

ISO 9001:2015
SCORE

Membina peluang perniagaan bersama kami

Sekiranya anda mempunyai premis perniagaan atau anda terlibat secara aktif di dalam perniagaan, atau anda terlibat secara aktif di dalam perniagaan berasakan runcit atau barangan pengguna, tidak kira apa sahaja barang yang anda niagakan, anda dialu-alukan menambah pendapatan bersama kami

Konsultasi

What Customers Are Saying

“Ut hendrerit, leo eget facilisis venenatis, elit est faucibus libero, at consequat lorem orci sit amet libero. Etiam non dignissim, iaculis libero vulputate. euismod libero. Morbi leo felis, egestas nec volutpat ultricies, euismod consequat arcu. Sed auctor dignissim tellus eget blandit”

“Ut hendrerit, leo eget facilisis venenatis, elit est faucibus libero, at consequat lorem orci sit amet libero. Etiam non dignissim, iaculis libero vulputate. euismod libero. Morbi leo felis, egestas nec volutpat ultricies, euismod consequat arcu. Sed auctor dignissim tellus eget blandit.”

“Ut hendrerit, leo eget facilisis venenatis, elit est faucibus libero, at consequat lorem orci sit amet libero. Etiam non dignissim, iaculis libero vulputate. euismod libero. Morbi leo felis, egestas nec volutpat ultricies, euismod consequat arcu. Sed auctor dignissim tellus eget blandit.”

Hubungi Kami