Produk Kami

Perkebunan isi rumah

Menampilkan jenama baja cecair serbaguna dan racun organik yang diformulasi khas untuk kegunaan isirumah…

penjagaan kediaman

Hasil dari kajian dan pembangunan produk, kami juga berjaya menghasilkan produk-produk untuk kegunaan…

perladangan

Dirumus khusus untuk kegunaan komersil dan berskala besar seperti kawasan pertanian dan perladangan…

Perkebunan Isi Rumah

Menampilkan jenama baja cecair serbaguna dan racun organik yang diformulasi khas untuk kegunaan isirumah. Disesuaikan dengan keadaan masa kini yang bergerak pantas, rangkaian produk ‘IMPRA HOME GARDENING’ dicipta untuk kemudahan isirumah yang sentiasa sibuk.

Set penjagaan lengkap tumbuh-tumbuhan ini di pek dengan ciri-ciri yang mesra pengguna selain mudah dan berkesan. ‘IMPRA HOME GARDENING’ memenuhi keperluan isirumah yang inginkan hasil tanaman yang optimum. Hanya sembur dan lihat hasilnya.

Impra Anti Pest

Impra Orchid Mate

Impra Agro Spray

Impra Bio Soil

Penjagaan Kediaman

Hasil dari kajian dan pembangunan produk, Impra juga berjaya menghasilkan produk-produk untuk kegunaan di dalam rumah yang sangat berkesan sebagai pengjalang bau dan penyegar udara.Produk ini jug dapatmengatasi masalah serangga seperti lipas, semut, cicak,anai-anai dan seumpamanya,disamping sebagai bahan cucian ringan.Dengan misi memberikan pengalaman yang berbeza dari produk-produk lain di pasaran, produk dengan bauan aromaterapi serai wangi ini sangat menyegarkan apabila digunakan.

Produk ini berjaya mencipta kelainan yang sangat berbeza dari jenama serai wangi yang berada di pasaran pada ketika ini.

.

ODOURID SERAI WANGI

Odourid Pet Blocker

Produk Akan Datang

Odourid Car Roach

Produk Akan Datang

PERLADANGAN

Dirumus khusus untuk kegunaan komersil dan berskala besar seperti kawasan pertanian dan perladangan, IMPRA Concentrated Foliar Fertilizer, Anti Pest dan Alphalife melengkapi keperluan penjagaan ladang anda.

 

.

Impra COncentrated Foliar Fertilizer

Impra Anti Pest

Produk Akan Datang

Impra Alphalife

Produk Akan Datang

Sebarang Pertanyaan

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan tentang cara penggunaan, harga produk, cara mendapatkan produk, konsultasi untuk tanaman anda dan lain-lain yang berkaitan.

Hubungi Kami