Impra

Plant Care Solutions

Produk yang Menceriakan Hari Anda.

Keutamaan kami adalah memberikan sesuatu yang terbaik kepada anda dengan menitikberatkan kualiti, bukan sahaja dari segi barangan, tetapi impaknya kepada persekitaran.

 

Kami juga ingin memberikan suatu nilai yang dapat memudahkan kehidupan seharian, menjimatkan ruang dan masa, menyelesaikan sesuatu masalah, dengan solusi yang dapat kami tawarkan, untuk anda.

Bahan-bahan yang dipercayai

Keselamatan adalah ciri yang paling penting sebagai keutamaan kami.  Keselamatan produk kami bermula dengan bahan-bahan mentah yang selamat digunakan, dengan penggunaaan mengikut piawaian antarabangsa.  Sama ada organik atau sintetik, setiap bahan mempunyai kadar selamat dan tidak selamat masing-masing. Oleh kerana itulah kami menggunapakai piawaian antarabangsa bagi menentukan tahap selamat setiap bahan mentah.

Skin irritation test
Inhalation test

Persekitaran yang lebih baik.

Kami menilai kesan bukan sahaja  kepada pengguna, malah kesan kepada haiwan dan juga alam sekitar. Kami komited untuk memastikan persekitaran yang lebih baik kepada generasi akan datang.

SDS
Natural product

Keterlibatan dalam kecemerlangan.

Kami percaya komitmen berterusan kami didalam kecemerlangan hendaklah didasari dengan sesuatu  yang perlu kami patuhi. Oleh kerana itu, setiap aktiviti syarikat mempunyai tatacara tersendiri mengikut standard yang telah ditetapkan.

ISO 9001:2015
SCORE

Impra Plant Care Solutions

32, Jalan Spring 34/31, Seksyen 34, 40470 Shah Alam, Selangor

Tel Pejabat +60358855995
Whatsapp +60122530508
Fax +60376101757
Email: info@impra.com.my

 

Social Media

Online Marketplace