IMPRA Orchid Mate dan baja cecair IMPRA Agro Spray boleh dikatakan 2 semburan baja foliar yang wajib ada oleh setiap pekebun atau peminat tumbuhan berbunga. Baja cecair IMPRA Orchid Mate juga bertindak sebagai baja semburan sama seperti baja cecair IMPRA Agro Spray, tetapi baja cecair IMPRA Orchid Mate adalah baja khusus untuk menggalakkan pembungaan.

Baja cecair IMPRA Orchid Mate dirumus khas untuk penggalakkan pembungaan dan juga didatangkan dengan haruman serai wangi (Citronella). Serai wangi terbukti membantu menghalau seranggan seperti semut malah campuran serai wangi di dalam IMPRA Orchid Mate, IMPRA Agro Spray, IMPRA Anti Pest dan IMPRA Pest Guards berkeupayaan menjadi agen anti bakteria dan anti kulat untuk tanaman anda.

Gunakan baja cecair IMPRA Orchid Mate mengikut cadangan yang telah diarankan supaya tanaman lebih sihat dan optimum dalam tumbesarannya. Baja cecair IMPRA Orchid Mate digalakkan disembur 1 atau 2 kali dalam seminggu atau 2 minggu pada waktu awal pagi atau awal petang untuk hasil yang lebih baik kerana waktu berkenaan adalah waktu dimana stomata pada daun mulai terbuka.

MEDIA SOSIAL

BELI ONLINE

POLISI KESELAMATAN

Dasar Privasi

HUBUNGI KAMI

Tel Pejabat +60358855995
Whatsapp +60183202218
Email: info@impra.com.my

LOKASI IBU PEJABAT

32, Jalan Spring 34/31, Seksyen 34, 40470 Shah Alam, Selangor